Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmötet

2017-11-23 22:48
På ett välbesökt årsmöte i Vallentuna FK valdes Kari Elfvengren att efterträda Heike Tollefors som ordförande. På årsmötet delades också ut flera hederspriser till medlemmar, som utmärkt sig i olika sammanhang.
  • Uppdaterad: 2017-11-24 16:13

Som vanligt bjöds på ett stort fikabord, själva årsmötesförhandlingarna i Åbybergskyrkan avlöpte snabbt och smidigt. Föreningens ekonomi är god men kassören höjde ett varnande finger för att många släpar efter med betalningen av medlemsavgiften.

”Stora Bragdguldet” gick till Arne Lekström för hans guld och spurtuppgörelse i klass M75 på terräng SM i Huddinge. ”Lilla Bragdguldet” förärades Caroline Larsson för sitt silver på USM i 300 meter häck. Priset till ”Gunnars Minne” gick till Heike och Per Tollefors,  ”Årets Tränare” blev Mattias Willim och Alva Eriksson erhöll ”Tränarnas Pris”. En motion från Björn Suneson om att även veteranerna bör omfattas i klubbens policy för resor till SM-tävlingar antogs av årsmötet.

Styrelsen har utökats och vilka som valdes framgår under fliken ”Kontakter”. Styrelsen kommer att konstituera sig och fördela uppgifterna mellan sig.

Björn Suneson

Skribent: Björn Suneson
Epost: Adressen Gömd

Bygg-hallen-banner2

Vallentuna Friidrott arrangerar: 


Runrundan


Arrangemang Nyårsloppet


Arrangemang Arenamilen

Postadress:
Vallentuna FK - Friidrott
Box 88
18622 Vallentuna

Besöksadress:
Kansliet - Fritidscenter, Parkvägen
18648 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 076-568 18 05
E-post: This is a mailto link

Se all info