Hoppa till sidans innehåll

Vallentunas ungdomar på IUDM

2017-02-22 15:08
I helgen 18-19 februari avgjordes inomhussäsongens distriktsfinaler för 12-14 åringar och distriktsmästerskap för 15-16 åringar i Sätrahallen.
  • Uppdaterad: 2017-02-22 15:09

Vi var på plats både på lördagen och söndagen men de flesta VFK-starter var på lördagen och det var även störst hejaklack då. Själv var jag endast på plats på lördagen och därav endast detaljerad rapport från denna dag. Fullständiga resultat från både lördag och söndag finns på http://hammarbyfriidrott-statistik.se/Resultat/IUDM/2017/170218.htm

Lördagen inleddes med att tjejerna födda 2004 sprang försök på 60 m häck. Alla sprang jättebra och det konstaterades att VFK åter var en “häckklubb”.

Moa Granat startade blixtsnabbt och gick till A-final med den snabbaste tiden (=pers). Maya sprang både snyggt och snabbt och lyckades ta sig till B-final. Lovisa persade då hon sprang med tre steg mellan häckarna för första gången och Elina sprang som vanligt fint med fyra steg och fick även hon nytt personligt rekord. Innan de fick springa igen var det Caroline Larssons tur att springa 60 m häck och Carro sprang lika vackert som vanligt och det räckte till en tredjeplats och bronsmedalj. I Moas a-final krossade hon sitt färska personliga rekord och sprang ifrån alla och kom etta och fick ställa sig överst på pallen. Grattis tjejer!

Maya, Linnea och Lovisa stötte kula och fick proffscoachning av Sanna och Jörgen och alla tre lyckades med nya pers. Isabella Andersson fyllde år och gratulerade sig själv genom att kasta vikt så bra och långt att hon fick en silvermedalj. Grattis Bella!

Sedan kryllade det av VFK-starter: Fabian L sprang 200m, Ebba S hoppade längd, Alva S hoppade höjd och längd, Lovisa E hoppade höjd och sprang 200m, Maya T hoppade höjd, längd och sprang 200m, Linnea F och Julia Å hoppade längd och sprang 200m, Elina H sprang 200m.

Innan vi tackade för dagen önskade vi fortsatt lycka till Linus H och Caroline L som båda skulle springa 400m. Enligt utsago sprang båda bra och Linus var blek långt därefter...

Under söndagen tävlade Fabian L i kula, 60m och 600m, Julia Å i 60m och tresteg men Elina stod över 800m då hon var genomförkyld. Isabella A stötte kula och stötte hem en bronsmedalj. Grattis igen Bella!

Epost: Adressen Gömd

Bygg-hallen-banner2

Vallentuna Friidrott arrangerar: 


Runrundan


Arrangemang Nyårsloppet


Arrangemang Arenamilen

Postadress:
Vallentuna FK - Friidrott
Box 88
18622 Vallentuna

Besöksadress:
Kansliet - Fritidscenter, Parkvägen
18648 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 076-568 18 05
E-post: This is a mailto link

Se all info